Tagarbejde Pandrup

Nyt tag og tagrenovering i Pandrup – få hjælp af specialisterne 

Det er vigtigt, at dit tag er tæt og korrekt konstrueret. På den måde undgår du de mange konsekvenser, som et utæt tag kan medføre. Fugt, forfald og en usikker tagkonstruktion, kan give problemer i hele dit hus. Det kan også ramme loftet og murværket, hvis fugt først får lov til at udvikle sig i tagkonstruktionen.

For at undgå disse ubehagelige konsekvenser, er det vigtigt ar holde dit tag velholdt og opdateret. Der skal helst ikke være for mange teglsten, der mangler, eller for mange huller i taget før det er tid til et nyt tag og tagrenovering.

Nogle skader og mangeårigt slid kræver et helt nyt tag. Andre gange kan det være nok med en tagrenovering. 

Hos Craft Byg står vi til rådighed med rådgivning og både renovering og taglægning, afhængigt af dine og dit tags behov.

Vi holder til i Nibe, men kommer også ud og udfører tømrer- og snedkerarbejde Aars, Pandrup og Hjørring.

 

Er det blevet tid til en tagrenovering?

Ved at holde godt øje med dit tag og tagkonstruktionen er det muligt at opdage problemer i opløbet. Det gør, at du ikke behøver et helt nyt tag, men kan nøjedes med en tagrenovering. Det kan give dit tag flere års længere levetid, hvis du sørger for, at vedligeholdelsen er i orden.

En tagrenovation kan bestå er større eller mindre projekter. Det kan være, du har nogle tagsten, der er gået i stykker eller faldet af i den sidste danske storm. De kan blive skiftet, og taget kan igen blive tæt. Det kan også være, at du skal have efterisoleret taget – det klarer vi også.

Sidst, men ikke mindst, kan det være dit tag trænger til en rengøring og maling. Det er også en god ide at holde taget rent for alger, mos og andre gevækster, der kan skade taget, hvis det får lov at være der for længe.

Vi tilbyder god service til det meste tagarbejde. Alt arbejde bliver gjort med høj arbejdsmoral og kvalitetshåndværk. Du kan derfor trygt regne med, at de tag er i gode hænder.

 

Trænger din bolig til et nyt tag?

Er en tagrenovation ikke nok og skal dit tag i stedet helt skiftes, så er vi også klar til at hjælpe med det. Måske er du i gang med at bygge et helt nyt hus, der skal have tag på. Måske bor du i et ældre hus, hvor taget har haft sin tid og nu er klar til en udskiftning.

Et nyt tag er en stor investering i huset. Både økonomisk, tidsmæssigt og bekymringsmæssigt. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en håndværker, du kan stole på til den rigtige pris. Hos Craft Byg har vi konkurrencedygtige priser og næsten 10 års erfaring med at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Vi lægger mange forskellige former for tag og gør altid en dyd ud af, at finde den rigtige taglæsning til dig. Måske skal det nye tag passe i stilen til din villa? Måske er det vigtigt for dig med mindst mulig vedligeholdelse? Eller skal der indtænkes en ny kvist eller flere vinduer i dit nye tag, nu det alligevel skal skiftes?

Der er mange muligheder og beslutninger, du skal tage stilling til, når taget skal skiftes. Derfor tilbyder vi kyndig rådgivning og flittige håndværkere, der kan hjælpe dig i mål med dit nye tag.

 

Tømrer til både private og erhverv i Pandrup

Hos Craft Byg tilbyder vi gennemført tømrer- og snedkerarbejde til både private og til erhverv.

Er du privatperson, der ønsker specifikke løsninger til dit hjem, er du mere end velkommen til at tage kontakt og høre om dine muligheder.

Er du bygherre og står med en totalentreprise eller nybyg, der skal færdiggøres, er vi også til rådighed som dit kommende tømrerfirma.

 

Hvem er vi?

Craft Byg består i høj grad af indehaver og tømrersvend Thomas Søndergaard, som har næsten 10 års erfaring i branchen. Med flid og en høj arbejdsmoral bliver alle opgaver – store som små – løst til perfektion til konkurrencedygtige priser.

For Craft Byg er det meget vigtigt, at vores kunder er tilfredse og føler sig taget godt i hånden, når det kommer til deres tømrer-projekter. Vi sørger for at arbejdet bliver veludført, samtidig med at være klare i kommunikationen og til at stole på for vores kunder. Vi er effektive og flittige i vores håndværk. Samtidig er vi meget serviceorienteret og lytter altid til vores kunders ønsker og behov.

Når det kommer til nyt tag og tagrenovering, klarer vi næsten alle slags tag hurtigt og sikkert. Du kan altså trygt læne dig tilbage og nyde dit nye tag, der skaber værdi for dig og din bolig.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 76 24 46 eller send en e-mail til craft@byg2.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af Craft-Byg