Tømrer Løgstør

Brug for en professionel tømrer i Løgstør?

Så har vi kompetencerne til at hjælpe dig hos Craft Byg. Vi er et professionelt tømrerfirma i Løgstør, der går op i godt håndværk, tilfredse kunder og flotte resultater. Og vi vil glæde os til også at hjælpe dig. Tag fat i os hvis vi skal hjælpe dig, strikke et tilbud sammen eller give dig lidt sparring på et projekt. Og ellers er du selvfølgelig også velkommen til at læse med herunder, hvor vi fortæller mere om hvad vi kan gøre for dig.

 

Disse opgaver klarer vi for dig

Vi løser hver dag en bred vifte af opgaver for vores kunder. Alt lige fra en simpel lapning af en rude og til komplet nybyggeri, og selvfølgelig alt derimellem, kan vi klare. Så længe det har med tømrerarbejde at gøre, så har vi en tømrer i Løgstør, der kan sikre dig de bedste resultater. Herunder har vi en liste, der helt konkret viser hvilke typer af tømreropgaver, vi ofte løser for vores kunder:

  • Montering af nye vinduer og døre
  • Lægning af nyt tag
  • Tagarbejde og renovering af tag
  • Renovering
  • Installation af tilbygning
  • Lægning af træterrasse

Denne liste er selvfølgelig ikke udtømmende for alt, vi laver – og hvis dit projekt ikke er at finde herover, så er der gode chancer for, at vi alligevel godt kan hjælpe dig.

 

Få et godt, uforpligtende tilbud med det samme

Skal vi give dig et godt, uforpligtende tilbud på dit projekt? Så er det nu, vores tømrer i Løgstør gerne vil høre fra dig. Ring til os på tlf.: 51 76 24 46, eller skriv til os gennem formularen, som du finder her på siden.


Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit projekt!

Få et uforpligtende tilbud af Craft-Byg