Tømrer Støvring

Mangler du en dygtig tømrer i Støvring til et tømrerprojekt, stort som småt?

Så har du med stor sandsynlighed fundet løsningen her på siden – hos Craft Byg ApS. Vi er et professionelt tømrerfirma i Støvring, der hjælper vores kunder med projekter af alle størrelser og typer. Så længe det har med tømrerarbejde at gøre, selvfølgelig. Læs med herunder, og find ud af mere om hvad vi kan tilbyde dig.

 

Disse opgaver klarer vi for dig

Når du vælger Craft Byg ApS som din leverandør, så kan du være sikker på et godt stykke udført arbejde. Vi går nemlig op i godt håndværk, og vil kun være bekendt at levere resultater af den højeste kvalitet. Inden vi går i gang mener vi, at en god dialog om arbejdet er vigtigt. Det er nemlig kun på den måde, at vi kan få afstemt præcist hvilke ønsker og krav, du har til resultatet. Og når vi er sikre på, at vi ved hvad du vil have går vi i gang med arbejdet – selvfølgelig med en løbende dialog for at sikre, at vi er på rette spor.
Du kan sætte vores tømrer i Støvring i gang med meget – ja, faktisk er der ikke så mange begrænsninger på hvad du kan bruge os til. Så længe vi snakker om tømrerarbejde, så rækker vores kompetencer langt. Herunder har vi lavet en lille liste over typiske opgaver, vi løser for vores kunder:

  • Montering af nye vinduer og døre
  • Lægning af nyt tag
  • Tagarbejde og renovering af tag
  • Renovering
  • Installation af tilbygning
  • Lægning af træterrasse

 

Få et godt, uforpligtende tilbud med det samme

Skal vores tømrer i Støvring komme forbi dig og realisere dét projekt, du mangler at få lavet?
Så er det nu vi meget gerne vil høre fra dig. Ræk ud til os via kontaktformularen her på siden, eller giv os et kald på tlf.: 51 76 24 46. Så tager vi os en dialog om dine behov.


Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Få et uforpligtende tilbud af Craft-Byg