Tømrer Svenstrup

Brug for en dygtig tømrer i Svenstrup?

Så står vi klar til at arbejde en løsning frem til dig hos Craft Byg ApS. Uanset om du står med behovet for en mindre reparation af et møbel, en ny træterrasse eller hjælp til komplet nybyggeri, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Vi klare alle opgaver, store som små, og vi behandler alle vores kunder på samme måde. Læs med herunder, og bliv klogere på hvad vores tømrer i Svenstrup kan gøre for dig – eller ræk ud til os med det samme, og lad os tage dialogen. 

Her får du god service 

Når du rækker ud til os vil du hurtigt opleve, at vi stiller dig flere spørgsmål end de fleste øvrige tømrere i Svenstrup. Årsagen er simpel: Vi går op i at kunne levere præcist dét stykke håndværk, du ønsker. Det stiller krav til dialogen. Både den, vi har før projektets begyndelse, og den som vi kommer til at have løbende. Resultatet skulle til gengæld gerne være, at du føler dig hørt, og at det håndværksmæssige resultat står mål med dine forventninger. 

Disse opgaver klarer vi for dig 

Hver dag løser vi en lang række forskellige tømreropgaver i Svenstrup for vores kunder. Herunder finder du en lille liste over typiske opgaver, vi kommer ud til: 

  • Montering af nye vinduer og døre 
  • Lægning af nyt tag 
  • Tagarbejde og renovering af tag 
  • Renovering 
  • Installation af tilbygning 
  • Lægning af træterrasse 

Listen er ikke udtømmende – så hvis du ikke finder dit projekt blandt emnerne, så tøv alligevel ikke med at række ud til os.

Få et godt, uforpligtende tilbud med det samme

Skal vi give dig et godt tilbud med på vejen på dit tømrerprojekt?
Så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os via kontaktformularen her på siden, eller ring til
os på tlf.: 51 76 24 46.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud af Craft-Byg