Vinduer/døre

Udskiftning af vinduer og døre udføres af en ekspert

Kunne du tænke dig at få skiftet dine vinduer og døre i boligen eller erhvervslokalerne ud med nogle nye? Ønsker du at øge din boligs værdi og samtidig opnå en mere klimavenlig løsning? Kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen og få et bedre indeklima?

Der kan være mange gode grunde til få udført en udskiftning af vinduer og døre, og uanset hvad dine grunde er, så står vi hos vores tømrerfirma klar til at hjælpe dig. Vi henvender os til både private og erhvervsdrivende, der søger en dygtig fagmand i Nibe eller nogle af de andre omkringliggende områder som for eksempel Aars, Pandrup, Hjørring og omegn.

Hos os er der professionel hjælp at hente, hvis din bolig eller dine erhvervslokaler trænger til nye vinduer eller døre. Vores viden inden for området er stor, og du får dermed professionel rådgivning med i købet, når du vælger at lade os varetage din opgave. På den måde kan du være helt sikker på, at du får den rigtige løsning.

Hvorfor skal du vælge os til montering af vinduer?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os stå for arbejdet i forbindelse med udskiftning og montering af vinduer:

  • Vi er specialiseret i udskiftning af vinduer og døre
  • Vi tilbyder professionel rådgivning
  • Vi tager højde for lysindfald og støjgener
  • Vi tilbyder klimavenlige løsning med nye ruder
  • Vi kører ikke, før du er tilfreds
  • Vi har en stor faglig stolthed
Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en udskiftning af vinduer koster. Vores priser afhænger af en række forskellige faktorer. 

Nogle af de faktorer, der kan have afgørende betydning for din pris, er blandt andet, hvilken type ruder du ønsker, hvor store vinduespartier der er tale om, og hvor mange vinduer og eventuelt døre du ønsker at få udskiftet på en gang.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde dig og alle vores andre kunder en fair og konkurrencedygtig pris på udskiftning og montering af vinduer såvel som døre. 

Du kan derfor altid være sikker på at få udført arbejdet til en god pris, når du vælger at lade os stå for arbejdet, og vi udarbejder selvfølgelig et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Skal vi hjælpe dig med din vinduesudskiftning?

Uanset om det trækker ind gennem de utætte vinduer, om du ønsker en lavere varmeregning, eller om du tænker på klimaet, så står vi hos Craft Byg klar til din rådighed, når du har behov for professionel udskiftning af vinduer

Vores kunder henvender sig primært fra Nibe, Aars, Pandrup og Hjørring – bor du ikke i et af disse områder hjælper vi også gerne dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 76 24 46 eller send en e-mail til craft@byg2.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud