Tilbygning

Tilbygning – høj kvalitet udført efter alle gældende regler

De fleste kender det at mangle nogle kvadratmeter. Lige den sidste opbevaringsplads eller en udvidelse af stuen. For andre er det mere kritisk med mangel på plads. Måske er der et ekstra familiemedlem? Eller også er der ikke nok værelser til den sammenbragte familie.

Der kan være mange årsager til at overveje en tilbygning. Tilbygninger findes i mange forskellige afskygninger, og det er derfor også vigtigt at vælge den slags, der passer til dine behov.

Nogle vil måske foretrække helt at købe et nyt hus, der passer til deres nye behov. Det kan være den rigtige løsning for nogle, men for andre et det vigtigt at kunne blive dér, hvor man har slået rødder.

Hos Craft Byg respekterer vi husets oprindelse og stil, når vi er med til at lave en tilbygning. Vi hjælper dig med at finde den rette stil og placering, så du kan få den mest naturlige udvidelse af dit hus. Det gør vi til konkurrencedygtige priser og med håndværk, der er helt i top.

Så står du og overvejer en tilbygning – stor som lille – i Nibe, Aars, Pandrup, Hjørring eller et andet sted i Nordjylland, så kontakt os gerne. Så står vi klar med hænderne godt skruet på til at give dig dit drømmehus.

Hvorfor vælge en tilbygning i stedet for at købe nyt?

Når du tænker tilbygning, tænker du måske kun på begrænsningerne. Og der skal også falde flere ting på plads for at få en ordentlig udvidelse af dit hus. Der skal være styr på byggetilladelser, økonomi og udseende før det første spadestik kan sættes.

Til gengæld får du mulighed for selv at sætte præg på, hvad du mangler for at gøre dit hjem helt perfekt til dig og din familie. Er det et ekstra værelse? En udvidelse af stuen? Et nyt badeværelse? Der er mange muligheder for at få netop det, du mangler for at gøre din hverdag nemmere.

I modsætning til et helt nyt hus, får du med en tilbygning lov til at blive, dér hvor dit hjem er. Det er måske her, du har boet i flere år. Her dine børn går i skole og hvor dine naboer er dine venner. Det er en stor beslutning helt at rive teltpælene op og rykke et andet sted hen. Med en tilbygning kan du få lov at blive boende og alligevel få drømmehuset.

Hvilken tilbygning er rigtig for dig?

Der findes flere forskellige udgaver af tilbygninger. Der er den klassiske, som du måske allerede kender, der er et ekstra rum bygget på siden af det allerede eksisterende hus. Det bruges især på etplanshuse, da det ret nemt kan indgå naturligt i stilarten.

Andre, der har brug for endnu mere plads, bygger en helt ny førstesal. Her er der rig mulighed for både at få mange flere kvadratmeter og sætte sit helt eget præg på huset. Det er også et større stykke arbejde, der dog kan være en god investering i fremtiden og et eventuelt videre salg.

Derudover findes der også tilbygninger, som du måske ikke tænker som en tilbygning. Det kan være udestuer, garager eller en terrasse. Det giver dig måske ikke det ekstra værelse, men det kan være med til at udvide kvadratmeterne og udnytte pladsen optimalt.

Hvad end du står og mangler, er vi hos Craft Byg klar til at hjælpe dig i mål med din kommende tilbygning. Vi rådgiver gerne om dine muligheder, men er også aktive og flittige til at få projektet startet og færdiggjort på bedst mulige måde.

Tømrer for private og erhverv i Nibe

Craft Byg er din tømrer om du er privatperson eller erhverv. Vi er altid klar på at føre dine tømreropgaver ud i livet.

Vi indgår gerne i din totalentreprise, totalrenovering eller nybyg med vores tømrerekspertise og flair for godt håndværk. Giv os et kald og lad os tale om mulighederne for at indgå et samarbejde.

Er du privatperson, der søger en ordentlig tømrer til en ny tilbygning eller andet tømrer- og snedkerarbejde, står vi til rådighed. Vi udfører både store og små opgaver altid med sans for detaljen og dine behov.

Hvem er vi?

Craft Byg består hovedsagligt af indehaver Thomas Søndergaard, der har ni års erfaring som tømrersvend. Med de mange år i faget er Craft Bygs service i top og vores arbejde er altid baseret på vores kunders ønsker og drømme.

Vi udfører alt arbejde i forbindelse med tilbygninger, udestuer og garager. Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om dine behov og muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning i Nibe

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 76 24 46 eller send en e-mail til craft@byg2.dk. I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud